Kati Mäkinen

Asuntomyyjä

asuntokolmiot

Mikäli haluat minut arvioimaan kotisi hintaa ja auttamaan asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa voit soittaa, laittaa sähköpostia tai klikata sivun alareunasta löytyvää ”Ota yhteyttä” painiketta.

Olen myyntihenkinen, aikaansaava ja hyväntuulinen nainen, joka tarttuu toimeen energisellä otteella. Olen tottunut pitämään langat käsissäni ja laittamaan asiat rullaamaan. Tarvitsetpa apua kodin etsimiseen/ostamiseen tai myymiseen liittyvissä asioissa, käänny rohkeasti puoleeni!

Jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on erilainen. Minulta löytyy taitoa kuunnella juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi asunnon vaihdossa ja lähden viemään asiaasi määrätietoisesti eteenpäin, kaikki osapuolet huomioon ottaen.  Minusta saat aktiivisen ja läsnäolevan välittäjän.

Minulla on 15 vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Kiinteistönvälitysalan opin olen hankkinut USA:n mantereella Floridassa, jossa minulla oli kunnia auttaa asiakkaita ympäri maailmaa.  Pystynkin tarvittaessa palvelemaan asiakkaitamme erinomaisesti myös englannin kielellä!

Mikäli olet muuttamassa Atlantin toiselle puolelle, autan mielelläni; minulla on yhä käytössäni yhteistyöverkostot myös siellä.

Kati Mäkinen