Asunnot alueellasi myy Asuntokolmio

OULUN SEUDULLA käytettyjen asuntojen kauppamäärät pienenivät tammi-huhtikuussa edelleen verrattuna sekä vuoden takaiseen että loppuvuoteen. Samalla myös myyntiajat pitenivät selvästi, keskimääräisen myyntiajan ollessa nyt 103 päivää. (Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu).


MYYNTI VAATII nyt välittäjiltä huomattavasti enemmän kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja ammattitaitoa kuin vuosikymmeniin. Sitä meiltä ASUNTOKOLMIOLAISILTA löytyy! Me olemme tässä haastavassa markkinassa vahvistaneet reippaasti sekä markkinaosuuttamme että asemaamme alueen asuntokaupan edelläkävijänä. Teemme monia asioita eri tavalla kuin alalla yleensä on totuttu tekemään. Niinpä teimme nyt toukokuussakin yhden koko yrityksemme 14-vuotisen historian parhaista myyntikuukausista!

Meillä asiat eivät tapahdu sattumalta, vaan vuodesta toiseen tutkimme, testaamme ja mietimme asioita ja pyrimme tekemään jokaisen työvaiheen vieläkin paremmin. Osaamme tehdä kauppaa sujuvasti sekä Tarjouskaupalla että perinteisellä kauppatavalla ja yhtä hyvin myynti- kuin ostotoimeksiannoillakin. Tämä kaikki näkyy esim. vuodesta toiseen selvästi keskimääräistä lyhyempinä myyntiaikoina, parempina kauppahintoina sekä tyytyväisinä asiakkaina, jotka kääntyvät puoleemme aina uudelleen ja uudelleen.


MARKKINAT VAIHTELEVAT, mutta hyvä myyjä osaa toimia ja tehdä kauppaa kaikissa olosuhteissa, myydä kaikenlaisia asuntoja eikä jää turhaan valittelemaan asioista, joihin ei voi itse vaikuttaa. Välittäjän täytyy olla notkea ja nopea muuttamaan omia toimintatapojaan aina, kun maailma ja olosuhteet ympärillä muuttuvat.

Array
asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.