Kiinteistövälitys Muhos ja asunto Muhokselta

Asuntokaupat Muhoksella tiedossa?

asuntokolmiot

Maaseutukunta Oulujoen varressa

Luonnonläheistä asumista hakeville Muhos tarjoaa erittäin viihtyisän ja kauniin asunpaikan Oulujoen varressa. Kunta on tilastojen mukaan erittäin turvallinen paikka asua. Muhoksella ei kerrostalojen varjossa ihmetellä, sillä kunnan rakentaminen on pientalovaltaista.

Kuten monet vastaavat pienemmät kunnat, Muhos haluaa huomioida varsinkin perheiden hyvän elämän. Lasten oppiminen onnistuu Muhoksella aina valmiiksi ammattilaiseksi asti. Nuoret voivat käydä kunnan lukiossa tai paikallisiin ammatteihin sopivan ammattikoulun. 

Muhos houkuttaa monia Oulun tai Utajärven suunnalla töitä tekeviäkin muuttamaan kuntaan; vain reilun puolen tunnin ajomatka Oulun keskustaan ja OYS:in. Kunnasta löytyy kauppojen, pankkien ja terveyskeskuksen lisäksi mm. uimahalli ja viihtyisä kirjasto-/konserttitalo.

Haluaisitko sujuvat asuntokaupat Muhoksella?

Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

Muhoksen tulevaisuus

Kuntaa kehitetään seuraavien arvojen mukaan

Positiivinen toimintatapa

Olemme kannustavia ja ylpeitä itsestämme ja naapureistamme. Viestimme positiivisesti uutisia. Luomme onnistumisen kulttuuria.

Yhteen hiileen

Teemme yhdessä ja yhteisöllisesti kuntalaisia osallistaen. Edistämme yritysten ja yhteisöjen sekä 3:nnen sektorin yhteistoiminnallisuutta. Teemme yhteistoimintaa naapurikuntiemme kanssa.

Kekseliäästi

Arvostamme ideoita, innovatiivisuutta ja arjen kekseliäisyyttä. Edistämme uusia toimintamalleja, ennakkoluulottomasti rajoja rikkoen toimivaa murtamatta.

Tekemisen meininki

Vahvistamme tekojen ja kokeilun kulttuuriamme. Viemme yksissä tuumin asioita eteenpäin. Kehitämme ja vahvistamme yrittäjyyttä.

Suosittelemme kaikille!

Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

Tarja & Mikko Mäkitalo

Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä

Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

Minna & Mika Ylilehto

Tehokasta ja nopeaa!

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi ostotoimeksiannon kautta. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille.

Anna-Riina ja Matti Karjalainen

Sopiva unelmakoti Muhokselta

Muhokselle rakennetaan kokoajan uusia omakotitaloja, joten tarjontaa uusista sekä vanhemmista kohteista on kohtuullisen hyvin. Jos mikään myynnissä oleva kohde ei ole sinulle täydellinen, niin meiltä löytyy keino etsiä sinulle koti, jota et muualta löydä. Palvelun nimi on KotiJahti, jossa maksat vain tuloksista: jos unelmakotiasi ei löydy sinulle sopivaan hintaan, et maksa mitään. Et myöskään sitoudu mihinkään.

Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
asuntokolmiot

Tunnemme Muhoksen asuntomarkkinat

Jos annat asuntosi meille myyntiin, me emme jää aikailemaan. Asuntosi myynti voi olla täydessä vauhdissa jopa samana päivänä, jos niin nopea tahti sopii sinulle. Välittämiemme asuntojen myyjillä on usein alle viikossa hyväksytty ostotarjous kädessään. Tästä ei asuntokauppojen näppäryys enään parane!

Pystymme toimimaan nopeasti panostamalla laajaan markkinointiverkostoomme ja ottamalla oikean tekemisen meiningin asenteeksi heti alusta. Tulos: myymme asuntoja keskimäärin 35% Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin.

Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!