Kiinteistövälitys Muhos ja asunto Muhokselta

Asuntokaupat Muhoksella tiedossa?

asuntokolmiot

Maaseutukunta Oulujoen varressa

Luonnonläheistä asumista hakeville Muhos tarjoaa erittäin viihtyisän ja kauniin asunpaikan Oulujoen varressa. Kunta on tilastojen mukaan erittäin turvallinen paikka asua. Muhoksella ei kerrostalojen varjossa ihmetellä, sillä kunnan rakentaminen on pientalovaltaista.

Kuten monet vastaavat pienemmät kunnat, Muhos haluaa huomioida varsinkin perheiden hyvän elämän. Lasten oppiminen onnistuu Muhoksella aina valmiiksi ammattilaiseksi asti. Nuoret voivat käydä kunnan lukiossa tai paikallisiin ammatteihin sopivan ammattikoulun. 

Muhos houkuttaa monia Oulun tai Utajärven suunnalla töitä tekeviäkin muuttamaan kuntaan; vain reilun puolen tunnin ajomatka Oulun keskustaan ja OYS:in. Kunnasta löytyy kauppojen, pankkien ja terveyskeskuksen lisäksi mm. uimahalli ja viihtyisä kirjasto-/konserttitalo.

Haluaisitko sujuvat asuntokaupat Muhoksella?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Muhoksen tulevaisuus

  Kuntaa kehitetään seuraavien arvojen mukaan

  Positiivinen toimintatapa

  Olemme kannustavia ja ylpeitä itsestämme ja naapureistamme. Viestimme positiivisesti uutisia. Luomme onnistumisen kulttuuria.

  Yhteen hiileen

  Teemme yhdessä ja yhteisöllisesti kuntalaisia osallistaen. Edistämme yritysten ja yhteisöjen sekä 3:nnen sektorin yhteistoiminnallisuutta. Teemme yhteistoimintaa naapurikuntiemme kanssa.

  Kekseliäästi

  Arvostamme ideoita, innovatiivisuutta ja arjen kekseliäisyyttä. Edistämme uusia toimintamalleja, ennakkoluulottomasti rajoja rikkoen toimivaa murtamatta.

  Tekemisen meininki

  Vahvistamme tekojen ja kokeilun kulttuuriamme. Viemme yksissä tuumin asioita eteenpäin. Kehitämme ja vahvistamme yrittäjyyttä.

  Ystävällistä ja tehokasta!

  Olin jo melkein menettänyt toivon asunnon myynnin suhteen. Vaihdoin välittäjäksi asuntokolmion ja asunto meni heti toisella näytöllä. Voin suositella kaikille Asuntokolmiota ja erityisesti ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tehokkaita Maria Juopperia ja Susanna Väliheikkiä. Loistavat valokuvat, nopea palvelu, aktiivinen yhteydenpito ja markkinointi.

  Suvi Lampela

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Myyty ensimmäisellä näytöllä!

  Marja-Liisa Kinnunen oli enemmän kuin sanojensa mittainen, sillä löysi ostajan jo ensimmäisellä näytöllä! Asunnonmyynnin nopeus ylitti odotukset ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan sekä vilpittömästi voimme suositella Asuntokolmiota ja Marja-Liisaa muillekkin!

  Sofia & Joosua Ahola

  Helppoa ja ripeää!

  Kiitos Marja-Liisa Kinnunen ja Asuntokolmio kohteemme ripeästä myynnistä. Prosessi oli helppo, Marja-Liisa piti aktiivisella yhteydenpidolla huolen, että olimme koko ajan tilanteen tasalla. Hän huolehti myös kaiken tarvittavan dokumentaation; ei tarvinnut, kuin mennä pankkiin kaupantekoon! Helppo suositella!

  Maija & Miika Korkiakoski

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Sopiva unelmakoti Muhokselta

  Muhokselle rakennetaan kokoajan uusia omakotitaloja, joten tarjontaa uusista sekä vanhemmista kohteista on kohtuullisen hyvin. Jos mikään myynnissä oleva kohde ei ole sinulle täydellinen, niin meiltä löytyy keino etsiä sinulle koti, jota et muualta löydä. Palvelun nimi on KotiJahti, jossa maksat vain tuloksista: jos unelmakotiasi ei löydy sinulle sopivaan hintaan, et maksa mitään. Et myöskään sitoudu mihinkään.

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Tunnemme Muhoksen asuntomarkkinat

  Jos annat asuntosi meille myyntiin, me emme jää aikailemaan. Asuntosi myynti voi olla täydessä vauhdissa jopa samana päivänä, jos niin nopea tahti sopii sinulle. Välittämiemme asuntojen myyjillä on usein alle viikossa hyväksytty ostotarjous kädessään. Tästä ei asuntokauppojen näppäryys enään parane!

  Pystymme toimimaan nopeasti panostamalla laajaan markkinointiverkostoomme ja ottamalla oikean tekemisen meiningin asenteeksi heti alusta. Tulos: myymme asuntoja keskimäärin 35% Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin.

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!