Asunnon myynti Oulussa ja naapurikunnissa

Kaupat tehokkaasti - laadusta tinkimättä

Anna meidän muuttaa käsityksesi asuntokaupoista reippaalla ja asiantuntevalla otteellamme. Meillä ei jäädä ’peukaloita pyörittelemään’, vaan asuntosi myynti on muutamassa päivässä jo täydessä vauhdissa. Asiakkaamme saa usein alle viikossa hyväksytyn ostotarjouksen käteensä.

Myymme kohteet 35% Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin (HSP:n tilasto v. 2018).

asuntokolmiot
Suosittelemme kaikille!

Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

Tarja & Mikko Mäkitalo

Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä

Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

Minna & Mika Ylilehto

Tehokasta ja nopeaa!

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi ostotoimeksiannon kautta. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille.

Anna-Riina ja Matti Karjalainen

Kyllä, haluaisin kuulla asuntoni arvon!

Otamme yhteyttä sinuun 6 tunnin kuluessa (klo 8 - 20)

Kiinnostaako elämäsi nopein asunnon myynti?

Meillä on heti valmis ostaja oheisille kuvaukseen sopiville kohteille! Ja ostaja vieläpä maksaa palkkion puolestasi.

Katso kaikki valmiit ostajatKatso kaikki valmiit ostajat
OMAKOTI- TAI PARITALO
+3h,k

Alue: 30km säteellä Oulusta. Toiveena tulisija.

Hinta max. 70 000€. (TA 246419)

Ota yhteyttä Lauriin: 040 138 0004

OMAKOTITALO
5-6h,k

Alue: Ii, Haukipudas. Iso tontti. Toiveena autotalli ja varastotilaa.

Hyvät kulkuyhteydet. Hinta max. 160 000€. (TA 245419)

 

 

Ota yhteyttä Lauriin: 040 138 0004

OMAKOTITALO
2-4h,k

Alue: Muhos, Utajärvi, Kiiminki, Ylikiiminki. Vanha ja hyväkuntoinen talo. Iso suojaisa tontti plussaa.

Hinta max. 120 000€. (TA 230519)

Ota yhteyttä Lauriin: 040 138 0004

Asuntoja ei voi myydä aina samalla kaavalla.

Kaikki asunnot ovat erilaisia — ja erityisiä!

Sujuvan asuntokaupan varmistamiseksi on ehdottoman tärkeää, että laadimme heti arviointikäynnin yhteydessä asunnollesi ja sinun tilanteeseesi sopivan myyntisuunnitelman. Räätälöidään myynti- ja markkinointitoimenpiteet, valitaan kauppatapa ja päätetään mitä palveluita (esim. ilmakuvat, 3D-kuvaus, stailaus jne) käytämme saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen.

Asuntokuvaukseen erikoistuneen ammattivalokuvaajan upeat kuvat kodistasi saavat asiakkaiden mielenkiinnon heräämään. Meillä on myös Oulun seudun laajin markkinointiverkosto sekä näkyvyys, jolla tavoitamme juuri sinun asunnostasi kiinnostuneet ostajat. Kaiken kruunaa taitavat ja asiansa osaavat välittäjät!

Näin saat asunnostasi paremman hinnan ja nopeammat kaupat.

Myynti kahdella tavalla

Olemme jo lähes 10 vuotta käyttäneet sujuvasti kahta eri kauppatapaa: Perinteinen kauppatapa sekä Tarjouskauppa. Tarjouskaupassa välittäjä asettaa lähtöhinnan arvioitua markkinahintaa alemmaksi, ja tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Tehdyt tarjoukset ovat voimassa aina vähintään 48 tuntia, jolloin kaikille kiinnostuneille asiakkaille jää aikaa tehdä oma tarjous ja myyjä saa rauhassa miettiä hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

Tarjottu kauppahinta näkyy avoimesti netissä. Reilua ja avointa! Ei tarjousten piilottelua eikä arvailuja onko niitä vai eikö ole.

Kauppatavasta riippumatta myyjällä on aina lain mukaan oikeus päättää minkä tarjouksen hyväksyy, eli myös muilla tarjouksen ehdoilla, kuin hinnalla, on merkitystä. 

Täsmämarkkinointi puree parhaiten

Asunnot houkuttelevat erilaisia ostajia, jotka etsivät asuntoja eri paikoista.

Markkinointiverkostomme avulla pystymme löytämään heidät kaikki tehokkaasti.

Tarjouskauppa tai perinteinen kauppatapa

Perinteisen kauppatavan lisäksi meillä on yli 1000:n kaupan kokemus tarjouskaupasta.

Tarjouskauppa on reilumpi, avoimempi ja myös nopeampi tapa myydä asunto hyvään hintaan. Sinun ei tarvitse arvailla tarjousten olemassaoloa tai summaa, eikä kiinnostavaa asuntoa myydä sinun tietämättäsi jollekin.

Koko tiimi myy asuntoasi yhdessä

Usein välittäjän sairastuminen, vapaapäivät tai loma aiheuttavat asuntosi myyntiin ikäviä katkoja.

Kun hankit kiinteistövälityksen meiltä, kaikki 15 välittäjää myyvät asuntoasi yhdessä – katkotta.

Miten asunnon myynti etenee?

Huolehdimme asuntosi myynnissä kaiken alusta loppuun. Haluamme muuttaa käsityksesi asuntokaupoista tekemällä niistä helpot, turvalliset ja yllättävän mukavat.

Valitaan sinulle sopiva välittäjä

Sopiva välittäjä tuntee asuinalueesi ja sen palvelut. Hän osaa tuoda esille kotisi parhaat puolet, ja kohdistaa markkinoinnin juuri oikealle kohderyhmälle. Voit valita välittäjäsi itse täältä, tai luottaa valintaamme, kun tiedämme kotisi osoitteen ja asuntotyypin.

Kotikäynti

Välittäjäsi sopii sinulle sopivan ajan, ja tulee maksuttomalle kotikäynnille. Hän kuuntelee toiveesi aikatauluista, tulevasta kodista yms, ja antaa sinulle ammattilaisen perustellun arvion asuntosi hinnasta sekä myyntiajasta.

Myyntisuunnitelma

Kotikäynnin yhteydessä välittäjämme laatii kanssasi myyntisuunnitelman. Suunnitelmassa mietitään muun muassa asuntoosi sopivimmat markkinointikanavat ja -keinot.

Stailaaminen / Kalustaminen

Meillä on kaikki nykyaikaisimmat työkalut käytettävissämme. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme käyttää kevyttä myyntistailausta tai kalustamista saadaksemme kotinne parhaat puolet esiin. Me olemme alan edelläkävijöitä ja meiltä saat edellä mainitut palvelut ainoastaan alan parhailta tekijöiltä.

Perinteisen stailaamisen ja kalustamisen hoitaa Mia Design.

https://miadesign.fi/palvelut/

Virtuaalisen stailaamisen ja kalustamisen osalta ei ole myöskään säästelty, käytettävissämme on alan edelläkävijän Virtual Designin kaikki palvelut.

https://www.virtualdesign.fi/

 

Kysy rohkeasti palveluista lisää välittäjiltämme. 

Asunnon valokuvaus

Välityspalkkioomme kuuluu kohteen valokuvaus todella taitavan ammattivalokuvaajan toimesta.

Kohteemme kuvaa yksi Suomen parhaista asuntovalokuvaajista. Kaariphotographyn Heikki Salmi ottaa perinteiset valokuvat, sovittaessa myös ympäristön ja pihapiirin drone-kuvauksen sekä asunnon 3D-kuvauksen. https://www.kaarigroup.fi/

 

3D-kuvaus antaa todella realistisen kuvan asunnosta, aivan kuin kävelisit jo uudessa kodissasi. Käynti paikan päällä esittelyssä vain vahvistaa jo näkemäsi. Katso esimerkkitoteutus tästä!

Myyntityö alkaa

Olemme ripeitä! Aloitamme myynnin niin pian kuin sinulle sopii, vaikkapa jo samana päivänä.

Tarjoamme välittömästi asuntoasi rekisteriasiakkaillemme.

Julkinen myynti aloitetaan heti, kun kaikki lain vaatimat asiakirjat sekä valokuvat ovat käytössämme. Tämä kaikki hoituu meillä yleensä muutamassa päivässä. Halutessasi kotiasi voidaan markkinoida myös ’hiljaisessa myynnissä’, jolloin se ei mene näkyville esim. lehteen tai asuntoportaaleihin.

Esittelyt

Järjestämme yksityisesittelyitä ja esittelemme asuntoasi nopealla reagointiajalla kiinnostuneille asiakkaille. Pidämme myös yleisesittelyitä, joihin ujommankin asiakkaan on helppo tulla. Saat meiltä esittelykuulumisia välittömästi jokaisen esittelyn jälkeen ja tiedät aina missä mennään.

Kaupat!

Kun ostaja löytyy ja hyväksyt ostotarjouksen, hoidamme paperisodan, pankkiajat ym. sitä myöten valmiiksi, ettei sinun tarvitse kuin saapua laittamaan nimi papereihin.

Järjestämme kanssasi mahdolliset kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset, ja olemme niissä mukana. Järjestämme kaupantekotilaisuuden ja huolehdimme vakuuksien luovuttamisesta. Osakekaupoissa huolehdimme myös ilmoitukset isännöitsijälle ja verottajalle, kiinteistökaupoissa järjestämme kaupanvahvistajan paikalle jne.

Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!