asuntokolmiot

Mikä on paras tapa löytää se oikea?

Myytäviä asuntoja on kyllä paljon, mutta eikö mikään niistä ’kolahda’? Kaikista puuttuu jotain ja pitäisi tehdä liikaa kompromisseja, jos tyytyisi johonkin niistä? Asuntoja tulee nettisivustoille myyntiin ja yrität epätoivoisesti löytää itsellesi edes suurin piirtein sopivan.

Näin on ennen tehty, mutta asioita ei ole pakko tehdä samalla tavalla kuin ennen. Päätimme, että sinä ansaitset parempaa!

Meillä on ratkaisu — KotiJahti!

Kotijahti on sinulle riskitön unelmakodin etsintäpalvelu. Sen avulla löydämme asunnon, jossa on kaikki sinulle tärkeät asiat: sopiva sijainti ja hintaneuvottelutkin käydään rauhassa ilman kilpailevia ostajia.

Maksat vain tuloksista: jos emme löydä sinulle unelmakotia sopivalla hinnalla ja sijainnilla, niin et myöskään maksa mitään!

kotijahti logo Asuntokolmio noudattaa hyvää välitystapaa
Yhteydenpito oli sujuvaa

Ostotoimeksianto toimi mielestäni hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa, vaihtoehtoja tuli hyvin ja Laura kertoi aina tarpeeksi kohteesta, minkä perusteella oli helppo saada kuva olisiko sopiva minulle.

Joonas Alamäki

Palautteena pelkkää positiivista

Palautteena (Lauralle) annan pelkkää positiivista. Hommat toiminut erittäin hyvin, sujuvasti ja aina on saanut vastauksen pikaisesti. Kiitos kaikesta 😃

Marika Vimpari

Unelmien koti KotiJahdilla!

Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

Minttu Kurtti & Janne Jylhä

Tehokasta ja nopeaa!

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

Anna-Riina & Matti Karjalainen

Kyllä, haluaisin kuulla lisää KotiJahdista!

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Millainen KotiJahti-palvelu on?

  Riskitön

  Maksat vain tuloksista, etkä sitoudu ostamaan mitään vaikka löytäisimmekin lupaavia ehdokkaita.

  Lopullinen päätös on sinun

  Kun löydämme haaveidesi kodin, sinä teet siitä tarjouksen sinulle sopivalla summalla. Me käymme hintaneuvottelut rauhassa asunnon omistajan kanssa – Ilman kilpailevia ostajia ja muita tarjouksia.

  Ajallisesti joustava

  Kun koti löytyy, sen myyjällä on useimmiten aikaa odottaa, että saamme nykyisen asuntosi myytyä pois mikäli myyminen on kaupan toteutumisen ehtona.

  Ei rajoita sinua

  Vaikka aloittaisimme kanssasi Kotijahdin, voit ostaa jonkun muun kohteen kesken jahdin mistä tahansa, jos sopiva tulee tarjolle.

  Miten on mahdollista löytää koti, jota ei ole myytävänä?

  Vaikka me teemme monta työvaihetta, vastaus on simppeli:

  Osaamme kaivaa esille asunnon myyntiä vasta harkitsevat ihmiset, jotka tarttuvat tilaisuuteen tehdä helpot kaupat valmiin ostajamme kanssa.

  Aloitetaan KotiJahti

  Käymme läpi mahdollisimman tarkasti, millaista kotia lähdemme etsimään: sijainti, neliöt, hinta, erityispiirteet…

  Aloitamme etsinnän

  Käytämme tapaukseesi (kyseiselle alueelle ja asuntotyypille) parhaiten sopivia etsintäkeinoja, kuten suoramarkkinointia, sosiaalista mediaa ja lehti-ilmoituksia.

  Listaamme lupaavimmat

  Kun sopivia vaihtoehtoja löytyy, välittäjämme käy tutustumassa niihin paikan päällä. Hän raportoi sinulle perustiedot asunnosta sekä näkemyksensä markkinahinnasta. Mikäli kiinnostut, lähdetään yhdessä katsomaan asuntoa paikan päälle.

  Tarjous

  Jos jokin asunnoista on juuri se oikea ja rakkautta ensi silmäyksellä, voit tehdä siitä ostotarjouksen. Me neuvottelemme kaupan ehdoista asunnon omistajien kanssa; rauhassa ilman pelkoa, että joku muu nappaa asunnon nenäsi edestä.

  Kaupat tuli!

  Onneksi olkoon, sait unelmiesi kodin, jollaista ei tuntunut olevan olemassakaan! Kaupanteko on turvallista ja huolehdimme puolestasi kaikki lain kiemurat sekä ilmoitukset esim. isännöitsijälle ja verottajalle. Eli kannamme täyden vastuun kaupasta, tehtiinpä kauppaa myynti- tai ostotoimeksiannolla.

  asuntokolmiot

  Sinulla on ajatus kodista — meillä on keinot löytää se!

  Pyydä lisätietojaPyydä lisätietoja