Kiinteistövälitys Oulunsalo ja asunto Oulunsalosta

Mietitkö asuntokauppoja Oulunsalossa? Meillä on vahva paikallistuntemus ja kokemus!

asuntokolmiot

Yrittäjäystävällinen ja nuorekas

Oulunsalo on nuorekas ja yrittäjäystävällinen alue Oulun kaupungin kyljessä. Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä (Oulu) sijaitsee Oulunsalossa.

Lentokentäntien varressa on vahva kansainvälinen yritysrypäs joka kasvaa hiljalleen ja työllistää osaajia eri aloilta. 

Oulunsalo panostaa palveluihin osana Oulua, ja alueella toimii mm. lukio, kansalaisopisto, jäähalli, liikuntakoulu ja Suomen vanhin monitaiteellinen taidekoulu.

Pitkästi merenrantaa, lauttayhteys Hailuotoon, kauniit Papinjärven maisemat sekä paljon muuta tarjoaa Oulunsalo.

Haluaisitko apua asuntokauppoihin Oulunsalossa?

Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

Oulunsalon tulevaisuus

Alue kuuluu Oulun kaupunkiin, joten sitä kehitetään Oulun kaupungin vision mukaisesti:

Rohkeus päättää

Oulunsalo uskaltaa tehdä päätöksiä ja valintoja jotka poikkeavat totutusta kaavasta ja muiden kaupunkien toiminnasta.

Kasvu ja kansainvälisyys

Tuemme yrittäjiä ja työntekijöitä työttömyyden minimoimiseksi. Ouluun kulkeminen autolla, junalla ja lentokoneella tulee jatkossakin olemaan vaivatonta eri puolilta Suomea tai maailmaa.

Luonto ja kulttuuri

Oulunsalo haluaa tarjota mahdollisuuden asumiseen niin maalla kuin kaupungissa. Luonto on aina lähellä.

Samalla mahdollistetaan ihmisten kohtaaminen kulttuurin merkeissä. Oulu haluaa olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

Koulutus ja hyvinvointi

Oulunsalo tukee ihmisten oppimista ja kehittymistä kaikin mahdollisin tavoin ja kasvattaa tärkeyttään korkeakoulukaupunkina.

Kannustamme asukkaita aktiiviseen ja terveelliseen elämään. Oulunsalossa on turvallista asua ja muistamme huomioida lapset.

Suosittelemme kaikille!

Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

Tarja & Mikko Mäkitalo

Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä

Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

Minna & Mika Ylilehto

Tehokasta ja nopeaa!

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi ostotoimeksiannon kautta. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille.

Anna-Riina ja Matti Karjalainen

Autamme kodin ostajia Oulunsalossa

Oulunsalon kohdevalikoimasta löytyy kaikille jotain. On maaseutukoteja, kaupunkimiljöötä ja unelmakoteja merinäköalalla. Mutta onko mikään juuri se mistä haaveilet? Paikallisena kiinteistövälittäjänä tunnemme Oulun alueen hyvin tarkasti. Voit ottaa yhteyttä tai tulla suoraan käymään Oulun tai Limingan toimipisteessämme kahvilla. Mietitään samalla, millainen olisi sinun unelmiesi koti.

Tarjoamme tavallisen etsimisen lisäksi uniikkia ja sinulle täysin riskitöntä asunnon hakupalveluamme, KotiJahtia. Maksat vain, jos unelmakoti löytyy ja kauppahinta on sinulle sopiva. KotiJahti ei sitouta sinua mihinkään ostopäätökseen!

Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
asuntokolmiot

Tehokasta kiinteistövälitystä Oulunsalossa

Anna meidän muuttaa käsityksesi asuntokaupoista pysyvästi. Toimimme reippaasti ja asiantuntevasti sekä pidämme sinut aina ajan tasalla siitä, missä asuntosi myynnin kanssa mennään. Saat meiltä kuulumisia puhelimitse jokaikisen näytön jälkeen, kunnes ostaja löytyy. Ostotarjouksen toimitamme sinulle kirjallisena, luotettavasti!

Usein ostaja myös löytyy nopeasti Oulun seudun parhaan markkinointiverkostomme ja taitavien myyjiemme avulla. On täysin tavallista, että saat toivomasi ostotarjouksen käteesi alle viikossa myynnin aloittamisesta. Toisinaan myynti taas vaatii enemmän sinnikkyyttä, ja meiltähän sitä löytyy; emme luovuta ennen kuin pääset kirjoittamaan nimet kauppakirjaan.

Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!