Kiinteistövälitys Kempeleessä – Asunto Kempeleestä

Mietitkö muuttoa Kempeleeseen? Meillä on vahva paikallistuntemus ja halu auttaa!

asuntokolmiot

Puitteet moderniin hyvinvointiin

Kempeleen maine on Suomen kuntien keskuudessa ollut jo pitkään vahvan positiivinen. Eikä ihme, sillä Kempele on onnistunut kehittämään palveluitaan ja monipuolisuuttaan esimerkillisesti.

Hyvät puitteet kasvattaa lapsia, käydä töissä sekä viettää mukavia ja arvokkaita eläkepäiviä hyvän palveluvalikoiman lähellä nostavat vetovoimaa. Samoin tekevät reilun 10 minuutin matka lentokentälle sekä Oulun keskustaan.

Haluaisitko apua onnistuneisiin kauppoihin Kempeleessä?

Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

Kempeleen tulevaisuus

Näin Kempele itse näkee tilanteensa ja tulevaisuutensa:

Kasvu

Kuntamme on kestävällä pohjalla, jonka päälle on hyvä kasvaa.

Tavoittelemme 20 000 asukasta vuoteen 2025 mennessä.

Hyvinvointi

Asukkaamme voivat hyvin, koska panostamme hyvinvointipalveluihin.

Kempeleen alue on aktiivisuuteen kannustava ja turvallinen.

Nuorten tulevaisuus

Tuemme lasten ja nuorten kasvua ja oppimista monipuolisesti, muun muassa sähköisillä järjestelmillä ja hyvällä kirjastolla.

Taloudellinen menestys

Olemme taloudellisesti vakaa ja asukkaamme eivät velkaannu.

Maksamme kunnan henkilöstölle asiallista palkkaa.

Suosittelemme kaikille!

Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

Tarja & Mikko Mäkitalo

Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä

Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

Minna & Mika Ylilehto

Tehokasta ja nopeaa!

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi ostotoimeksiannon kautta. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille.

Anna-Riina ja Matti Karjalainen

Etsitkö asuntoa Kempeleestä? Anna meidän auttaa.

Koska Kempele kasvaa, sinne rakennetaan koko ajan uusia koteja. Kempeleessä viihdytään ja se näkyy hyvien asuntojen rajallisena tarjontana. Miksi tyytyisit keskinkertaiseen, joka täyttää vain puolet toiveistasi?

Meillä Asuntokolmiolla on täysin ainutlaatuinen keino etsiä sinulle kodiksi uskomaton löytö, jota ei tunnu millään tulevan vastaan. Maksat vain, jos unelmakoti löytyy ja kauppahinta on sinulle sopiva. Et myöskään sitoudu mihinkään!

Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
asuntokolmiot

Kiinteistövälitystä Kempeleessä nopeasti ja varmoin ottein

Panostamme asuntojen myymisessä ennen kaikkea hyvään markkinointiin, tehokkuuteen ja välittäjien ammatti- ja myyntitaitoon. Kun annat asuntosi myytäväksi meille, niin me aloitamme työt heti. Hoidamme kaupat keskimäärin 35 % Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin. Kutsu meidät käymään, kerromme lisää! Jos haluat poiketa kahvikupposen äärelle keskustelemaan, löydät meidät helposti Limingan ja Haukiputaan keskustan myymälöistämme tai Sisustajantorilta! Autonkin saa kätevästi oven eteen.

Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!