Kiinteistövälitys Kempeleessä – Asunto Kempeleestä

Mietitkö muuttoa Kempeleeseen? Meillä on vahva paikallistuntemus ja halu auttaa!

asuntokolmiot

Puitteet moderniin hyvinvointiin

Kempeleen maine on Suomen kuntien keskuudessa ollut jo pitkään vahvan positiivinen. Eikä ihme, sillä Kempele on onnistunut kehittämään palveluitaan ja monipuolisuuttaan esimerkillisesti.

Hyvät puitteet kasvattaa lapsia, käydä töissä sekä viettää mukavia ja arvokkaita eläkepäiviä hyvän palveluvalikoiman lähellä nostavat vetovoimaa. Samoin tekevät reilun 10 minuutin matka lentokentälle sekä Oulun keskustaan.

Haluaisitko apua onnistuneisiin kauppoihin Kempeleessä?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Kempeleen tulevaisuus

  Näin Kempele itse näkee tilanteensa ja tulevaisuutensa:

  Kasvu

  Kuntamme on kestävällä pohjalla, jonka päälle on hyvä kasvaa.

  Tavoittelemme 20 000 asukasta vuoteen 2025 mennessä.

  Hyvinvointi

  Asukkaamme voivat hyvin, koska panostamme hyvinvointipalveluihin.

  Kempeleen alue on aktiivisuuteen kannustava ja turvallinen.

  Nuorten tulevaisuus

  Tuemme lasten ja nuorten kasvua ja oppimista monipuolisesti, muun muassa sähköisillä järjestelmillä ja hyvällä kirjastolla.

  Taloudellinen menestys

  Olemme taloudellisesti vakaa ja asukkaamme eivät velkaannu.

  Maksamme kunnan henkilöstölle asiallista palkkaa.

  Ystävällistä ja tehokasta!

  Olin jo melkein menettänyt toivon asunnon myynnin suhteen. Vaihdoin välittäjäksi asuntokolmion ja asunto meni heti toisella näytöllä. Voin suositella kaikille Asuntokolmiota ja erityisesti ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tehokkaita Maria Juopperia ja Susanna Väliheikkiä. Loistavat valokuvat, nopea palvelu, aktiivinen yhteydenpito ja markkinointi.

  Suvi Lampela

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Myyty ensimmäisellä näytöllä!

  Marja-Liisa Kinnunen oli enemmän kuin sanojensa mittainen, sillä löysi ostajan jo ensimmäisellä näytöllä! Asunnonmyynnin nopeus ylitti odotukset ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan sekä vilpittömästi voimme suositella Asuntokolmiota ja Marja-Liisaa muillekkin!

  Sofia & Joosua Ahola

  Helppoa ja ripeää!

  Kiitos Marja-Liisa Kinnunen ja Asuntokolmio kohteemme ripeästä myynnistä. Prosessi oli helppo, Marja-Liisa piti aktiivisella yhteydenpidolla huolen, että olimme koko ajan tilanteen tasalla. Hän huolehti myös kaiken tarvittavan dokumentaation; ei tarvinnut, kuin mennä pankkiin kaupantekoon! Helppo suositella!

  Maija & Miika Korkiakoski

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Etsitkö asuntoa Kempeleestä? Anna meidän auttaa.

  Koska Kempele kasvaa, sinne rakennetaan koko ajan uusia koteja. Kempeleessä viihdytään ja se näkyy hyvien asuntojen rajallisena tarjontana. Miksi tyytyisit keskinkertaiseen, joka täyttää vain puolet toiveistasi?

  Meillä Asuntokolmiolla on täysin ainutlaatuinen keino etsiä sinulle kodiksi uskomaton löytö, jota ei tunnu millään tulevan vastaan. Maksat vain, jos unelmakoti löytyy ja kauppahinta on sinulle sopiva. Et myöskään sitoudu mihinkään!

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Kiinteistövälitystä Kempeleessä nopeasti ja varmoin ottein

  Panostamme asuntojen myymisessä ennen kaikkea hyvään markkinointiin, tehokkuuteen ja välittäjien ammatti- ja myyntitaitoon. Kun annat asuntosi myytäväksi meille, niin me aloitamme työt heti. Hoidamme kaupat keskimäärin 35 % Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin. Kutsu meidät käymään, kerromme lisää! Jos haluat poiketa kahvikupposen äärelle keskustelemaan, löydät meidät helposti Limingan ja Haukiputaan keskustan myymälöistämme tai Sisustajantorilta! Autonkin saa kätevästi oven eteen.

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!