Kiinteistövälitys Haukipudas – Asunto Haukiputaalta

Muuttamassa Haukiputaalle? Me tunnemme paikalliset kiinteistömarkkinat.

asuntokolmiot

Vakaa ja viihtyisä osa Oulua

Lähes 20.000 asukkaan Haukipudas liittyi Oulun kaupunginosaksi vuoden 2013 kuntaliitoksessa.  Kirkonkylän lisäksi Haukiputaalla on kaksi vahvaa kyläkeskusta: merenläheiset Martinniemen sekä Kello-Kiviniemen alueet.

Oulun pohjoispuolella parhaimpien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva Haukipudas on houkutteleva asuinpaikka myös asumiskustannusten kannalta. Tontit ja talot ovat Haukiputaalla järkevän hintaisia. Palvelut ovat Ouluun kuulumisen kautta silti ”ison kylän” malliin erinomaiset. Täältä löytyy oma terveyskeskus, kyläkouluja ja useat uudet koulutkin ovat nousseet taajamaan viime vuosina; kelpaa lapsiperheenkin asua! Kauppoja ja ravintoloita löytyy joka lähtöön, ja läheisestä Ideaparkista vielä lisää. Liikunnanystäville Jatulin liikuntakeskus ja uimahalli, jäähalli, useat kuntosalit, Virpiniemen hiihtokeskus ja upeat ulkoilumaastot sekä golfkenttä, koira- ja hevosharrastajia unohtamatta. 

Haluaisitko apua onnistuneisiin kauppoihin Haukiputaalla?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Haukiputaan tulevaisuus

  Haukipudasta kehitetään Oulun kaupungin vision mukaisesti:

  Rohkeus päättää

  Haukipudas uskaltaa tehdä päätöksiä ja valintoja jotka poikkeavat totutusta kaavasta ja muiden kaupunkien toiminnasta.

  Kasvu ja kansainvälisyys

  Tuemme yrittäjiä ja työntekijöitä työttömyyden minimoimiseksi. Ouluun kulkeminen eri puolilta maata autolla, junalla ja lentokoneella tulee jatkossakin olemaan vaivatonta.

  Luonto ja kulttuuri

  Haukipudas haluaa tarjota mahdollisuuden asumiseen niin maalla kuin taajamassa. Luonto on aina lähellä ja kaunista merenrantaa riittää.

  Samalla mahdollistetaan ihmisten kohtaaminen kulttuurin merkeissä. Haukiputaalla toimii oma, aktiivinen Teatterikuoppa, useita tasokkaita kuoroja (mm. upea Haukiputaan mieskuoro) ja harrastajateattereita sekä paljon muuta. Oulu haluaa olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

  Koulutus ja hyvinvointi

  Haukipudas osana Oulua tukee ihmisten oppimista ja kehittymistä kaikin mahdollisin tavoin ja kasvattaa tärkeyttään korkeakoulukaupunkina.

  Kannustamme asukkaita aktiiviseen ja terveelliseen elämään. Haukiputaalla on turvallista asua ja muistamme huomioida lapset.

  Ystävällistä ja tehokasta!

  Olin jo melkein menettänyt toivon asunnon myynnin suhteen. Vaihdoin välittäjäksi asuntokolmion ja asunto meni heti toisella näytöllä. Voin suositella kaikille Asuntokolmiota ja erityisesti ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tehokkaita Maria Juopperia ja Susanna Väliheikkiä. Loistavat valokuvat, nopea palvelu, aktiivinen yhteydenpito ja markkinointi.

  Suvi Lampela

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Myyty ensimmäisellä näytöllä!

  Marja-Liisa Kinnunen oli enemmän kuin sanojensa mittainen, sillä löysi ostajan jo ensimmäisellä näytöllä! Asunnonmyynnin nopeus ylitti odotukset ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan sekä vilpittömästi voimme suositella Asuntokolmiota ja Marja-Liisaa muillekkin!

  Sofia & Joosua Ahola

  Helppoa ja ripeää!

  Kiitos Marja-Liisa Kinnunen ja Asuntokolmio kohteemme ripeästä myynnistä. Prosessi oli helppo, Marja-Liisa piti aktiivisella yhteydenpidolla huolen, että olimme koko ajan tilanteen tasalla. Hän huolehti myös kaiken tarvittavan dokumentaation; ei tarvinnut, kuin mennä pankkiin kaupantekoon! Helppo suositella!

  Maija & Miika Korkiakoski

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Mietitkö asuntoa Haukiputaalta? Me osaamme auttaa.

  Haukipudas on sopivasti syrjässä Oulun pahimmista ruuhkista. Siksi siellä asumisen kustannukset ovat pienen kunnan edullisella tasolla, vaikka palveluiden taso on Oulun tukemana mittava. 

  Tunnemme Haukiputaan ja meillä on paikallinen asuntomyymälä keskellä kylää. Voit tulla käymään vaikkapa kahvilla ja kyselemään ammattilaisten neuvoja kodin myymiseen, asiakirjojen laadintaan tai melkein mihin vain liittyen. Mietitään samalla, että millainen asunto olisi sinun unelmiesi löytö. Meillä on uniikki ja sinulle täysin riskitön asunnon hakupalvelu, KotiJahti. Maksat vain, jos unelmakoti löytyy ja kauppahinta on sinulle sopiva. Et myöskään sitoudu mihinkään!

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Kiinteistövälitystä Haukiputaalla

  Mielestämme asuntoja myydessä tärkeimmät seikat ovat hyvä markkinointi ja nopea kauppojen syntyminen sinulle sopivalla hinnalla. Meillä asunnot myydään 35% kilpailijoitamme nopeammin, koska emme jää aikailemaan. Jos annat asunnon myyntiin meille, sen myynti on täydessä vauhdissa parissa päivässä.

  Ei ole lainkaan harvinaista, että asiakkaamme saa mieleisensä ostotarjouksen käteen alle viikossa. Välillä myynti vaatii enemmän kärsivällisyyttä, mutta meillä sitä riittää. Teemme töitä innolla niin kauan, että kauppakirjat päästään allekirjoittamaan. Hoidamme kaiken puolestasi; näin vaivattomat asuntokaupat muuttavat käsityksesi kiinteistönvälityksestä!

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!