Kiinteistövälitys Liminka ja asunto Limingasta

Suunnitteletko asuntokauppoja Limingassa?

asuntokolmiot

Maalaismaisemaa lapsiperheille

Liminka on kasvava kunta, joka on houkutteleva asuinpaikka erityisesti lapsiperheille. Koululaiset saavat opiskella uusissa, nykyaikaisissa tiloissa sekä Keskustassa että juuri valmistuneessa Ojanperän koulussa. Tupoksen viihtyisältä asuinalueelta löytyy oma yhtenäiskoulu.

Liminkaan rakennetaan jatkuvasti uusia maalaismaisemalla varustettuja omakotitaloja alle kilometrin päähän keskustan palveluista ja kouluista, joten valinnanvaraa hyville asuntokaupoille löytyy uudenkarheasta rustiikkisiin vaihtoehtoihin.

Liminka kehittää myös jatkuvasti palveluitaan ja harrastusmahdollisuuksiaan, jotta vapaa-aika ei kuluisi harrastusten perässä ajelemiseen vaan kaikki löytyy läheltä.

Keskelle kylää valmistui 2018 vuoden lopulla komea Lakeustalo, josta löydät kunnantoimiston, Asuntokolmion asuntomyymälän sekä toistakymmentä muuta yritystä. Tervetuloa kahville!

Saisiko olla helpot asuntokaupat Limingassa?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Limingan kehittyminen kuntana

  Kuntaa ohjaavat seuraavat näkemykset ja arvot:

  Voimakas uudistuminen

  Liminka haluaa luontomatkailun kärkikohteeksi Pohjois-Suomessa.

  Kunnan palveluita sähköistetään ja digitalisaatiota tuetaan voimakkaasti.

  Yrittäjyys ja työpaikat

  Yritysten ja uusien työpaikkojen kautta Liminka saa verotuloja, joilla turvataan kuntalaisille toimivat palvelut ja toimeentulo.

  Liminka tavoittelee Pohjois-Suomen parasta työllisyysastetta ja alle 25-vuotiaiden täystyöllisyyttä.

  Hyvinvointi ja palvelut

  Kunnan kaikissa päätöksissä huomioidaan kuntalaisten hyvinvointi ja terveys. Liminka painottaa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen sisällön ja laadun kehittämistä.

  Kasvu

  Liminka haluaa säilyä kuntana, jonka väkimäärä kasvaa.

  Kunnassa suhtaudutaan avoimesti tulevaisuuden uusiin liikenne- ja viestintämuotoihin ja niiden kokeiluun.

  Lämpimät kiitokset Joel sinulle!

  Niin tärkeää näin isossa kaupassa, että olet pitänyt tiiviisti yhteyttä ja olet pitänyt yllä luotettavaa ilmapiiriä ja yhteyksiä molempiin kaupan osapuoliin. Sinulla on energinen ote työhösi. On tärkeää että välittäjä tykkää työstään ja on innolla siinä mukana ja katsoo asioita monipuolisesti. Sinusta se näkyy. Oikein paljon kiitoksia. On ollut ilo työskennellä kanssasi.

  Hilkka Vilkki

  Helppoa ja kivaa !

  Kerrankin ei joudu toteamaan, että ”itte pitäis kaikki tehdä”.

  Tiina Hyvärinen hoiti sijoitusasuntomme myynnin Oulussa juuri niin ammattitaitoisesti ja huolellisesti kun lupasi. Kaikki hoitui etänä ja täsmällisesti. Mitään ei tarvinnut tehdä uusiksi.
  Varmasti käytämme Tiinan ammattitaitoa vastaisuudessakin ja uskallamme suositella myös tuttaville.

  Virpi ja Janne, Seinäjoki

  Todella vahva suositus tyytyväisiltä asiakkailta!

  Asuntokolmion Laura Lyttinen hoiti asuntomme myynnin taidolla, hyvällä kaiken kattavalla asiakaspalvelulla, tehokkaalla aikataululla, näyttävällä visuaalisella markkinoinnilla ja mainiosti toteutetulla tarjouskauppaprosessilla, jonka tuloksena hintakin asettui lopulta noin 8% odotettua korkeammalle.

  Todella vahva suositus tyytyväisiltä asiakkailta!

  Meeri Rasivirta ja Henri Tuomivaara

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Me autamme sujuviin asuntokauppoihin Limingassa

  Koska Liminka kasvaa, sinne rakennetaan uusia koteja jatkuvasti. Jos kuitenkin etsit jotain rustiikkisempaa, niin onko mikään tarjolla olevista vaihtoehdoista juuri sinulle sopiva? Tai minkään myynnissä olevan talon tilat eivät tunnu juuri teille sopivilta?

  Meillä on ainutlaatuinen keino etsiä sinulle kodiksi uskomaton löytö, jota et löydä mistään asuntoportaalista. Kysy lisää välittäjiltämme!

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Tunnemme Limingan asuntomarkkinat

  Asuntoa myydessä merkityksellisimmät seikat ovat välittäjän taito tehdä kauppaa ja markkinoida oikein. Jos annat asuntosi meidän myytäväksi, me aloitamme myynnin heti kun se sinulle sopii, jopa samana päivänä. Meiltä löytyy myös tieto ostajista, jotka ovat valmiita kauppoihin heti, kun sopiva kohde tulee tarjolle.

  Viemme asuntokaupat läpi keskimäärin 35% Oulun seudun kilpailijoitamme nopeammin. Ei ole harvinaista, että myyjällä on hyväksytty kauppapaperi kädessään alle viikossa. Välillä kaupankäynti vaatii enemmän pitkäjänteisyyttä ja ponnisteluja myynnin eteen, mutta ei hätää; meiltä sekin onnistuu ja töitä tehdään niin kauan, että pääset kauppakirjaan nimet kirjoittamaan.

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!