Kiinteistönvälitys Ii ja asunto Iistä

Mietitkö asuntokauppoja Iissä? Meiltä löytyy lyömätön paikallistuntemus.

asuntokolmiot

Täydellinen idylli

Suomalainen maaseudun idylli ei Iistä enää parane. Suomen parhaaksi mökkikunnaksikin väitetty Ii on viihtyisä kolmen joen kunta, jossa luonnon rauhaa ei tarvitse hakea kaukaa.

Kunta tarjoaa tarkoituksella edullista rakennusbudjettia ja mukavan tilavia tontteja. Oma rantakaan ei ole mahdoton! Jokien lisäksi rantamaisemia tarjoaa meri haaroineen.

Iin suunnitelmassa on tuottaa laadukkaita palveluita juuri ennen kuin niille syntyy kysyntää. Ii myös vaalii upeaa luontoaan, ja kunta palkittiin Euroopan parhaasta ilmastotyöstä RegioStars Awardilla 2017.

Moottoritien meneillään oleva parannus Kello-Ii välillä tekee kulkemisen Oulun suuntaan entistäkin sujuvammaksi! 35 km moottoritietä taittuu nopeasti.

Haluaisitko apua onnistuneisiin kauppohin Iissä?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Iin kunnan tulevaisuus

  ”Ii on kasvava, viihtyisä ja elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta – Iissä on ideaa”

  Ekologisuus

  Ii on sitoutunut huimaan 80% päästövähennykseen 2020 mennessä, aivan Euroopan etunenässä.

  Luovuus ja idearikkaus

  Ii tukee luovuutta ja haluaa kannustaa osaajia asumaan kunnassaan.

  Osaajien avulla ihmisten elämää helpotetaan varsinkin sähköisten palveluiden avulla. Keskustan tuntumasta löytyy mm. Kulttuuri-Kauppila sekä ihastuttava jokirantaan sijoittuva Wanhan Haminan asuinalue kesäteattereineen.

  Toisista huolehtiminen

  Iin asukkaat voivat hyvin ja kaikista huolehditaan tasavertaisesti.

  Asukkaiden turvallinen elämä varmistetaan koko elinkaaren ajaksi. Kunta tekee säännöllisesti tyytyväisyyskyselyitä asukkailleen ja kehittää palveluitaan tämän pohjalta.

  Uudistuminen

  Ii pyrkii kehittymään tasapainoisesti ja pysymään kuntatason ekologisen teknologian huipulla. Kaavoituksella varmistetaan myös kuntakeskuksen entistä vahvempi kehittyminen.

  Kunnassa tuetaan kekseliäisyyttä ja innovatiivisia palveluratkaisuita.

  Ystävällistä ja tehokasta!

  Olin jo melkein menettänyt toivon asunnon myynnin suhteen. Vaihdoin välittäjäksi asuntokolmion ja asunto meni heti toisella näytöllä. Voin suositella kaikille Asuntokolmiota ja erityisesti ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tehokkaita Maria Juopperia ja Susanna Väliheikkiä. Loistavat valokuvat, nopea palvelu, aktiivinen yhteydenpito ja markkinointi.

  Suvi Lampela

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Myyty ensimmäisellä näytöllä!

  Marja-Liisa Kinnunen oli enemmän kuin sanojensa mittainen, sillä löysi ostajan jo ensimmäisellä näytöllä! Asunnonmyynnin nopeus ylitti odotukset ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan sekä vilpittömästi voimme suositella Asuntokolmiota ja Marja-Liisaa muillekkin!

  Sofia & Joosua Ahola

  Helppoa ja ripeää!

  Kiitos Marja-Liisa Kinnunen ja Asuntokolmio kohteemme ripeästä myynnistä. Prosessi oli helppo, Marja-Liisa piti aktiivisella yhteydenpidolla huolen, että olimme koko ajan tilanteen tasalla. Hän huolehti myös kaiken tarvittavan dokumentaation; ei tarvinnut, kuin mennä pankkiin kaupantekoon! Helppo suositella!

  Maija & Miika Korkiakoski

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Asuntokolmion avoimet työpaikat

  Mietitkö asuntoa Iistä? Me osaamme auttaa.

  Ii kasvaa tasaisesti, joten tarjontaa uusista ja vanhemmista asunnoista on mukavasti. Meillä on Iin alueelta pitkä ja syvä kokemus, jonka avulla pystymme löytämään sinulle parhaan mahdollisen kodin Iistä. Tunnemme erinomaisesti laajan Iin kunnan alueen, palvelut sekä asiakaskunnan ja tästä hyödyt niin asunnon ostajana kuin myyjänä.

  KotiJahti on täysin uniikki ja sinulle riskitön uusi asunnon hakupalvelu. Et sitoudu mihinkään ja jos kauppoja ei synny, et maksa mitään!

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Kiinteistönvälitystä Iin alueella

  Me myymme asuntosi keskimäärin 35% kilpailijoitamme nopeammin. Pystymme tähän toimimalla nopeammin ja tehokkaammin kuin muut: asuntosi myynti voi olla täydessä vauhdissa jo parin päivän päästä, jos sinulle sopii. Markkinoimme seudun kattavimmalla markkinointiverkostolla joka tavoittaa ihanneostajat nopeasti, ja saat asunnostasi sinulle sopivamman hinnan.

  On ihan tavallista, että myyjänä sinulla on hyväksytty ostotarjous kädessäsi alle viikossa! Siihen päälle on mukava hymyillä. Välillä kaupanteko vaatii pidempää pinnaa ja sinnikkyyttä, mutta sitähän meiltä löytyy! Emme vain odottele oikean ostajan ilmestymistä, me myymme.

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!