Kiinteistövälitys Kiiminki – Asunto Kiimingistä

Helpot ja nopeat asuntokaupat Kiimingissä

asuntokolmiot

Vakaa ja kaunis osa Oulua

Kiiminki liittyi Oulun kaupunginosaksi vuoden 2013 kuntaliitoksessa. Liitos toi Kiimingin alueelle tukevammat ja luotettavat varat ylläpitää palveluita ja julkisia alueitaan.

Oulusta 20km koilliseen sijaitseva Kiiminki on hyvillä palveluilla varustettu osa Oulua. Tontit ja talot ovat monia Oulun alueita edullisempia ja sijaitsevat usein kauniilla männikkökankailla.

Kiiminkiin kuuluu myös vahva Jäälin kylä Kuusamontien varrella. Hyvällä tuurilla – tai KotiJahtimme avulla – voit saada kodin myös kauniin Jäälinjärven rantamaisemista.

Haluaisitko nopeat ja helpot asuntokaupat Kiimingissä?

  Lupaamme vastata 6 tunnin kuluessa (klo 8 – 20).

  Kiimingin alueen tulevaisuus

  Kiiminkiä kehitetään Oulun kaupungin vision mukaisesti:

  Rohkeus päättää

  Kiimingissä uskalletaan päättää asioista tavalla, joka ei välttämättä ole juuri sama kuin kaikissa muissa paikoissa.

  Kasvu ja kansainvälisyys

  Yrittäjiä ja työntekoa tuetaan työttömyyden eliminoimiseksi. Alueella kulkeminen pidetään nopeana ja vaivattomana myös tulevaisuudessa.

  Luonto ja kulttuuri

  Alueella voi asua oman makunsa mukaan maaseudun maisemassa tai keskustan kaupunkimiljöössä. Luonto on aina lähellä ja Koitelin kosket pysyvät maksuttomana käyntikohteena.

  Oulun kaupunki järjestää myös Kiimingin alueella kulttuuritapahtumia, jotka on tarkoitettu kulttuurin ja ihmisten kohtaamiseen. Oulu haluaa olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

  Koulutus ja hyvinvointi

  Kiimingissä on hyvä oppia ja kehittyä kaikissa ihmisen varttumisen vaiheissa.

  Asukkaiden on helppoa urheilla ja pysyä terveenä. Alue on turvallinen ja lapsiystävällinen.

  Ystävällistä ja tehokasta!

  Olin jo melkein menettänyt toivon asunnon myynnin suhteen. Vaihdoin välittäjäksi asuntokolmion ja asunto meni heti toisella näytöllä. Voin suositella kaikille Asuntokolmiota ja erityisesti ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tehokkaita Maria Juopperia ja Susanna Väliheikkiä. Loistavat valokuvat, nopea palvelu, aktiivinen yhteydenpito ja markkinointi.

  Suvi Lampela

  Asiakkaan ehdoilla!

  Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

  Maarit ja Janne

  Myyty ensimmäisellä näytöllä!

  Marja-Liisa Kinnunen oli enemmän kuin sanojensa mittainen, sillä löysi ostajan jo ensimmäisellä näytöllä! Asunnonmyynnin nopeus ylitti odotukset ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluun kokonaisuudessaan sekä vilpittömästi voimme suositella Asuntokolmiota ja Marja-Liisaa muillekkin!

  Sofia & Joosua Ahola

  Helppoa ja ripeää!

  Kiitos Marja-Liisa Kinnunen ja Asuntokolmio kohteemme ripeästä myynnistä. Prosessi oli helppo, Marja-Liisa piti aktiivisella yhteydenpidolla huolen, että olimme koko ajan tilanteen tasalla. Hän huolehti myös kaiken tarvittavan dokumentaation; ei tarvinnut, kuin mennä pankkiin kaupantekoon! Helppo suositella!

  Maija & Miika Korkiakoski

  Unelmien koti KotiJahdilla!

  Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

  Minttu Kurtti & Janne Jylhä

  Suosittelemme kaikille!

  Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

  Tarja & Mikko Mäkitalo

  Kaupat ennen ensimmäistä näyttöä!

  Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

  Minna & Mika Ylilehto

  Tehokasta ja nopeaa!

  Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!

  Anna-Riina & Matti Karjalainen

  Mietitkö kodin hankintaa Kiimingistä?

  Kiiminki on sopivasti etäämmällä Oulun pahimmista ruuhkista ja melusta. Siksi asumiskustannukset ovat edulliset, vaikka palveluiden taso on Oulun tukemana huomattavan hyvä. Oulun keskustaan pääsee kätevästi 20 minuutissa.

  Olemme välittäneet asuntoja Kiimingin alueella pitkään, ja meiltä saat palvelukseesi myös paikallisen, kiiminkiläisen välittäjän. Tunnemme paikalliset markkinat hyvin, ja meillä on keinot tavoittaa jopa sellaiset asuntojen myyjät, jotka vasta miettivät myyntiä ja tarttuvat oivaan tilaisuuteen tehdä nopeat kaupat.

  Palvelun nimi on KotiJahti ja se on sinulle täsin riskitön. Teemme töitä sinulle ja maksat vain, jos unelmakoti löytyy ja kauppahinta on sinulle sopiva. Et sitoudu mihinkään, vaikka löytäisimmekin sinulle lupaavia ehdokkaita.

  Tutustu KotiJahtiinTutustu KotiJahtiin
  asuntokolmiot

  Nopeat asuntokaupat Kiimingin alueella

  On täysin mahdollista saada asuntokaupat hoidettua alle viikossa myymisen aloittamisesta. Koska panostamme myyntityössä nopeuteen, laadukkaaseen markkinointiin ja välittäjiemme ammattitaitoon, asuntosi myynti voi olla täydessä vauhdissa jo muutamassa päivässä siitä, kun lähetät meille ensimmäisen viestin.

   

  Lisätietoja myyntipalveluistaLisätietoja myyntipalveluista

  Ilmainen opas asuntomyyjän avuksi

  Meiltä kysytään jatkuvasti, että meneekö asunnot kaupaksi, kuinka pitkään myynti yleensä kestää ja mitä voimme tehdä edistääksemme myyntiä. Päätimme laatia myyntioppaan ja koota siihen tärkeimpiä vinkkejä ja tietoa asunnon myyjille.

  Lataa tästä ilmainen Myyntiopas!