Avoimet työpaikat kiinteistönvälittäjille

Kiinnostaako ura kiinteistönvälittäjänä?

Etsimme jatkuvasti uusia ja motivoituneita Asuntokolmiolaisia. Asuntokolmiolla sinulla on aito mahdollisuus kehittyä asuntokaupan ammattilaiseksi.

Me mielellämme koulutamme omat työntekijämme, joten olit sitten vain alasta kiinnostunut tai jo asuntokaupan ammattilainen, voimme tarjota sinulle parhaan työympäristön, jossa saat aidon mahdollisuuden menestyä ja ansaita todella hyvin.

asuntokolmiot

Millainen on Asuntokolmio Oy?

Asuntokolmio on Oulun johtavia ja suurimpia kiinteistönvälitysalan yrityksiä. Meillä työntekijöistä pidetään huolta ja annetaan oikeasti parhaat mahdollisuudet menestymiseen.

Emme vaadi aiempaa koulutusta alalta, vaan koulutamme mielellämme uudet työntekijät alan huippuammattilaisiksi – Asuntokolmiolaisiksi.

Emme ole siis kiinnostuneita pelkästään ansioluettelostasi ja kokemuksestasi, vaan arvostamme innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Muut asiat voimme kouluttaa, mutta asennetta emme.

Työympäristö

Kannustavat työkaverit ja alalle poikkuksellisen hyvät edut. Meillä myydään ja tehdään töitä oikeasti yhdessä. Olemme yksi suuri perhe – Asuntokolmiolaisia.

Parhaat tienestit

Meidän myyjämme tienaavat huomattavasti paremmin, kuin alalla keskimäärin. Yritys maksaa työvalineet, antaa mahdollisuuden menestymiseen ja kantaa riskin, ei työntekijä.

Työvälineet

Tarjoamme alan moderneimmat työkalut ja järjestelmät työsi suorittamiseen.

Koulutus

Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme, eli menestyminen ei jää siitä kiinni. Reipas asenne ja oppimisennälkä riittää.

Aloittaminen

Kiinteistönvälitysalalla aloittaminen mielletään yleisesti haastavaksi. Meillä uusi välittäjä perehdytetään huolellisesti ja annetaan kaikki eväät sekä mahdollisuudet menestymiseen heti alusta alkaen.

Tunnettu brändi

Asuntokolmio on yksi Oulun talousalueen suurimmista alan yrityksistä. Panostamme asiakashankintaan sekä markkinointiin, joten työntekijä ei jää yksin.

Aidosti kannustava ja motivoiva työyhteisö sekä alan parhaat kouluttajat että työkalut takavaat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestystarinaan.

Tiina Hyvärinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Asuntokolmion ytimessä on yhteistyö välittäjiemme kesken. Työhön tuo joustavuutta mukava työporukka, joka auttaa aina kun on tarvetta. Näin saa järjestettyä helpommin omat työajat sopivaksi tarvittaessa. Ja mikä parasta, oman palkkasi päätät aivan itse, oman työpanoksesi tuloksena!

Lauri Lotvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Rautaisen tiimin tukemana päätät itse, haluatko menestyä, Meiltä saat kaiken mitä menestyksekkääseen myyntityöhön tarvitset. Vakavaraisen yrityksen tuki, jatkuva koulutus sekä huipputyypit takaavat sen, että nautit työstäsi eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Janne Halunen

Asuntomyyjä

Työskentely Asuntokolmiolla ei ole vain työ. Se on rajaton mahdollisuus tehdä työstäsi vuosisadan menestystarina. Takanasi ovat alan ammattilaiset tukemassa sinua ja sinun tavoitteitasi, sparraamassa sinua kovempiin tuloksiin sekä kouluttamassa, jotta pysyt ajan hermolla. Onneksi olen töissä täällä!

Kati Mäkinen

Asuntomyyjä

Kiinnostuitko? Soita tai pistä viestiä.

Ota yhteyttä Karriin tai Hilkkaan, niin jutellaan rennosti ja täydellisen luottamuksellisesti.