Niin tärkeää näin isossa kaupassa, että olet pitänyt tiiviisti yhteyttä ja olet pitänyt yllä luotettavaa ilmapiiriä ja yhteyksiä molempiin kaupan osapuoliin. Sinulla on energinen ote työhösi. On tärkeää että välittäjä tykkää työstään ja on innolla siinä mukana ja katsoo asioita monipuolisesti. Sinusta se näkyy. Oikein paljon kiitoksia. On ollut ilo työskennellä kanssasi.

Kerrankin ei joudu toteamaan, että ”itte pitäis kaikki tehdä”.

Tiina Hyvärinen hoiti sijoitusasuntomme myynnin Oulussa juuri niin ammattitaitoisesti ja huolellisesti kun lupasi. Kaikki hoitui etänä ja täsmällisesti. Mitään ei tarvinnut tehdä uusiksi.
Varmasti käytämme Tiinan ammattitaitoa vastaisuudessakin ja uskallamme suositella myös tuttaville.

Asuntokolmion Laura Lyttinen hoiti asuntomme myynnin taidolla, hyvällä kaiken kattavalla asiakaspalvelulla, tehokkaalla aikataululla, näyttävällä visuaalisella markkinoinnilla ja mainiosti toteutetulla tarjouskauppaprosessilla, jonka tuloksena hintakin asettui lopulta noin 8% odotettua korkeammalle.

Todella vahva suositus tyytyväisiltä asiakkailta!

Halusen Janne sai oletetun haastavan kohteen myytyä ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Nopeasti ja rohkeasti kohde myyntiin joulun välipäivinä ja Janne lomilta käsin hoiti tarjousasiatkin kuntoon.  Meille oli tärkeää saada olla mukana prosessissa ja Janne meidät siihen mukavasti osallistikin. Iso plussa siitä, että Janne nappasi arviokäynnillä auton peräkontista maastoon sopivat kengätkin jalkaansa. Voimme suositella lämpimästi Asuntokolmiota ja Janne Halusta.

Marja-Liisa on todella ammattitaitoinen ja pätevyyksien mukainen välittäjä. Hänestä huokuu vankka ammattitaito ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Marja-Liisa on myynyt meidän kaksi, aivan erilaista kotia nopealla aikataululla. Sujuvuutta ja joustavuutta löytyy niin Marja-Liisalta kuin Asuntokolmioltakin. Meidän perhe todellakin suosittelee!

Lauri löysi meille kauan etsimämme kodin KotiJahdilla ennen kohteen yleiseen myyntiin menemistä. Oma koti myyntiin ja muutamassa päivässä oli senkin myynti jo hoidettu. Nopeaa, tehokasta ja avuliasta. Kaikki asiat hoidettiin sujuvasti loppuun asti. Lämpimät suositukset!

Olimme jo vähän toivottomia asuntomme myynnin suhteen. Päätimme antaa talomme myynnin Asuntokolmion Lauri Lotvosen huoleksi. Lauri laittoikin asuntomme niin tehokkaasti myyntiin, että olimme pian ilman kotia. Aina sai soittaa ja Lauri piti meidät ajan tasalla joka tilanteessa. Voimme suositella Asuntokolmiota ja ehdottomasti Lauri Lotvosta kaikille asuntoaan myyville!

Lauri löysi asunnollemme uudet omistajat jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Koko prosessi sujui erittäin hienosti ja jouhevasti. Olemme todella tyytyväisiä Asuntokolmion ja erityisesti Laurin palveluun ja voimme suositella sitä kaikille — ja olemme jo niin tehneetkin.

Oma asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä ja uusi asunto löytyi KotiJahdilla. Välittäjä tuntui tekevän kaikkensa meidän hyväksi. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja hän piti meidät kokoajan ajantasalla asioista. Karria ja koko Asuntokolmiota on helppo suositella muille!