Myyminen vs. Esittely

Montako kertaa olette käyneet yksityisessä asuntoesittelyssä, jossa välittäjä oven avauksesta lähtien muistaa esitellä teille talon jokaisen nurkan viimeistä piirtoa myöten?

Lähdette esittelystä ilman ostopäätöstä, koska välittäjä hehkutti upeaa ja avaraa ylös asti auki olevaa olohuonetta, ja sinä et voi sietää sellaista ratkaisua tilankäytössä. Tai kylppärissä oleva jacuzzi on välittäjän mielestä ehdottomasti paras asia koko asunnossa, mutta itse mietit koko ajan, että heittäisit sen ensimmäisen tilaisuuden tullen mäkeen.

Niin.

Entä jos välittäjä olisi pitänyt suun kiinni, kuunnellut puolen tunnin esittelystä ensimmäisen 15 minuuttia sinua ja kartoittanut toiveitasi sekä sinulle tärkeitä asioita?

Tai ehkä jopa välittäjä olisi tiedustellut tarpeistanne ennen esittelyä? Tiedän, hämmästyttävää.

Voisiko olla jopa mahdollista, että ammattitaitoinen välittäjä kykenisi MYYMÄÄN sinulle asuntoa siten, että näkisit sinua lähtökohtaisesti arveluttavat seikat hieman positiivisemmassa valossa? Ehkä jopa niin positiivisessa, että voisit pienistä ongelmista huolimatta kuvitella asuvasi talossa.

Itse et tykkää jacuzzista, mutta toisaalta lapsille se voisi olla mukava. Huonekorkeus ei toisaalta ole tässä talossa ongelma, kun yläkerrassa on kuitenkin tarvittavat 3 makuuhuonetta, sen kanssa pystyy elämään.

Asioita voi tehdä monella tapaa.

Pilaan tämän nyt mainoksella, mutta en voi itselleni mitään.

Mikäli haluat, että sinun kotiasi myydään eikä esitellä, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai muihin Asuntokolmion välittäjiin. Me myymme koteja, emme ainoastaan esittele niitä.

asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.