Loppuvuosiko hiljaista asuntokaupassa?

Kirjoittaja

Hilkka Kivelä

”Asuntoa ei kannata laittaa loppusyksystä myyntiin, katsotaan keväämmällä…”

”Ihmiset miettivät jo marraskuussa lähestyvää joulua, eikä kukaan osta asuntoja…”

Hyvin tuttuja väitteitä, joita me välittäjät kuulemme niin asiakkailtamme kuin kollegoiltammekin vuodesta toiseen. Jo lokakuussa se aina alkaa.

Höpö höpö, väitteet eivät onneksi pidä paikkaansa! Todistimme ne jälleen kerran vääriksi – tänäkin vuonna. Olemme Asuntokolmiolla tehneet koko kesän ja syksyn kauppaa ennätystahtiin ja marraskuu oli suorastaan hurja kauppakuukausi: Teimme yrityksemme 9-vuotisen historian kovimman myynnin! Edelliset ennätykset teimme heinä-, syys- ja lokakuussa. Myös heinäkuusta kuulee usein sanottavan, ettei kannata pitää esittelyjä, kun ihmiset ovat reissussa, rannalla, mökillä tai jossain, eivätkä ehdi ostamaan asuntoja.

Nyt eletään jo joulukuun puoliväliä ja välittäjämme ottavat ostotarjouksia sekä sopivat kauppaa edelleen joka päivä.

Asuntokauppaa on tehty Oulun seudulla jo vuosia hyvin tasaiseen tahtiin ympäri vuoden. Kausivaihtelut ovat todella pieniä. Asunto ostetaan useimmiten tarpeeseen eikä se katso vuodenaikaa; ihmisten perhetilanteet muuttuvat ja koti käy liian pieneksi, suureksi, muuten vain epäkäytännölliseksi tai työpaikka vaihtuu toiselle paikkakunnalle jne.

Kyse on enemmänkin siitä, ovatko välittäjät valmiita palvelemaan asiakkaita ja myymään heille uusia koteja myös heinä- ja joulukuussa.

Raskas työ vaatii raskaat huvit – no, lepoa ainakin – välillä, ja meidän yrityksessämme pidetään myös reippaasti lomia. Mutta, meitä on paljon ja kaikki työntekijämme eivät lomaile yhtä aikaa, joten voit olla varma, että palvelemme 24/7/365!

Suunnitteletko asunnon ostoa, myyntiä tai vaihtoa? Ota parhaat ammattilaiset avuksesi! Lähetä yhteydenottopyyntö sivuiltamme tai valitse sinulle sopivin välittäjä tästä: https://www.asuntokolmio.fi/valittajamme/

asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.