Vuoden 2019 parhaat palkittu

Karri Rytilahti ja Lauri Lotvonen. Kaksi mainiota, nuorta herrasmiestä. 2 ahkeraa ja sinnikästä myyntimiestä. 2 tarkkaa ja täsmällistä työntekijää. 2 ihanaa, valloittavaa tyyppiä. 2 taitavaa ja kunnianhimoista kiinteistönvälittäjää. 2 erinomaista asiakaspalvelijaa, jotka saavat jatkuvasti suosituksia ja kiitosta asiakkailta. Näillä ja lukuisilla muilla laatusanoilla voidaan kuvailla Asuntokolmio Oy LKV:n vuoden 2019 myynti- ja hankintakilpailun voittajia. He ovat hyvä osoitus siitä, että ei ole olemassa vain yhtä ’hyvän myyjä prototyyppiä’, vaan hyvin erilaisella luonteella ja työskentelytavalla voi menestyä, kun asenne on kohdallaan ja kaupallinen ajattelu selkäytimessä. Tietysti tarvitaan myös lukuisia tunteja lakikirjan ääressä, päivittäisiä sparraustuokioita esimiesten ja kollegoiden kanssa, paljon treeniä ja hyvä työyhteisö, jossa kaikilla on yhteinen päämäärä ja kaveria autetaan. Tarvitaan myös taitoa ja rohkeutta analysoida omaa tekemistään, kriittisestikin, vetää johtopäätöksiä ja muuttaa asioita – tehdä ne ensi kerralla vieläkin paremmin.

Molemmille myyjille vuosi 2019 oli vasta ensimmäinen kokonainen vuosi tällä alalla. Siitä huolimatta tulokset ovat huimia, mutta on niiden eteen tehty kunnioitettava määrä töitäkin. Ahkeruus palkitaan. Karri teki yrityksemme historian kovimman yksittäisen välittäjän myyntituloksen ja Lauri rikkoi saman ennätyksen toimeksiantojen hankkimisessa. Lauri osaa tehdä kauppaa yhtä luontevasti sekä myynti- että ostotoimeksiannoilla. Taso on ollut yrityksessämme aina kova, eli ihan pienillä luvuilla ei näitä titteleitä saanut eikä saa jatkossakaan. Karri saavutti ykkössijan myös Vuoden Huippumyyjä -kisassa, missä pitää kunnostautua useammassa asiassa. Mihinhän he yltävätkään tänä vuonna… ja mihin yltää huippumyyjä-Tiina, joka palaa juuri äitiyslomalta. Muitakin haastajia on kannoilla lukuisia eli helpolla ei voiteta ykkössijoja myöskään vuonna 2020 ?

Tähän kovaan vuoden 2019 kärkikolmikkoomme kuuluu ehdottomasti myös edellisten vuosien huippumyyjämme Marja-Liisa Kinnunen! Limingan Kiinteistökuningattareksikin kehuttu, eikä suotta. Hän teki myöskin huiman kaikkien aikojen myyntiennätyksensä, mutta jäi niukasti kakkoseksi myyntikisassamme. Marja-Liisa on työskennellyt yrityksessämme 5 vuotta (alalla jo 9 vuotta), ja joka vuosi myynti vain kasvaa melkoisin harppauksin. Tieto ja taito karttuu ja virtaa riittää.

Näillä myynneillä he kaikki ovat ehdottomasti koko Oulun seudun kiinteistönvälittäjien parhaimmistoa.

Nöyrä kiitos ja syvä kumarrus nyt palkituille sekä aivan jokaiselle upean, ainutlaatuisen myyntijoukkueemme jäsenelle! Olette jokainen tärkeä osa menestystämme ja mahtava lenkki tiimissämme, jossa iloa ja hauskoja hetkiä riittää raskaan ja vaativan työn keskelläkin <3. Teitä kaikkia on tarvittu, jotta pystyimme kasvattamaan yrityksemme myyntiä yli 50 % kuluneena vuonna!

Sitä ei tee kukaan yksin.

Hilkka ja Esa

Array
asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.