Asiat, joiden vuoksi Asuntokolmio tulee olemaan vuoden 2021 päättyessä markkinajohtaja.

Asuntokolmio on kuulunut jo kymmenen vuotta talousalueen merkittävimpien välitysliikkeiden joukkoon. Ensimmäiset 5 vuotta Kiinteistömaailma -ketjun franshisingyrityksenä ja nyt viisi vuotta itsenäisenä, paikallisena toimijana. Vuonna 2019 myyntimme kasvoi 52%, markkinan kasvaessa ainoastaan n. 5%. Vuonna 2020 olemme jatkaneet kasvua siitä, mihin edellisenä vuonna jäimme. Koronaepidemiasta huolimatta myyntimme on kasvanut vuoden 2020 ensimmäisen 8 kuukauden aikana yli 60 % vuodesta 2019.

Voidaan siis sanoa, että teemme asioita eri tavalla, ja paremmin kuin muut.

Asiat, joiden vuoksi Asuntokolmio tulee olemaan vuoden 2021 päättyessä markkinajohtaja.

Myyntikonseptimme.

  • Me aidosti myymme, emmekä ole kalliita esitetelineitä. Panostamme myyntiin sekä asiakaspalvelun kehittämiseen. Nämä eivät ole yrityksessämme korulauseita, vaan olemme aidosti tutkineet sekä miettineet, kuinka vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Yksinkertainen tavoitteemme on, että yrityksestämme löytyvät koko talousalueen parhaat myyjät, jotka pystyvät palvelemaan asiakkaita siten, että maksettavalle välityspalkkiolle saa vastinetta. Ymmärrämme, ettei myynti ole asiakkaille tuputtamista tai väkisin myymistä. Asuntoja myydessä ammattitaitoisen välittäjän tärkein tehtävä on luoda myynnille parhaat edellytykset ja organisoida mahdollisesti suurikin kysyntä siten, että potentiaalinen kilpailutilanne pystytään järjestämään. Yksinkertaistaen, taitomme on siinä, kuinka pystymme rakentamaan tilanteen, jossa kysyntä ylittää tarjonnan. Tämä ei vielä riitä onnistuneisiin asuntokauppoihin, vaan välittäjän tulee kyetä palvelemaan kaikkia ostajia tasapuolisesti, reilusti sekä siten, että jokainen juridinen yksityiskohta täytetään. Me emme etsi kannaltamme helpointa kauppaa ja myy kotia ensimmäiselle halukkaalle, vaan pyrimme saamaan toimeksiantajan kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen antamalla mahdollisimman monelle asiakkaalle mahdollisuuden nähdä ja ostaa asunto.
  • Paraskaan myyjä ei voi tehdä kauppaa, ellei tapaa potentiaalisia asiakkaita. Yrityksellämme on käytössään oma valokuvaaja, jonka työnjälki ei kalpene koko maassa yhdellekään asuntovalokuvaajalle. Tämän lisäksi meiltä löytyy oma digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jotta pystymme tavoittamaan ostajat muualtakin kuin asuntoportaaleista.
  • Kohteemme saavat poikkeuksellisen suuren näkyvyyden. Emme ainoastaan aseta kohteita asuntoportaaleihin ja odota ihmettä tapahtuvaksi. Olemme korvanneet printtimainonnan modernin digitaalisen markkinoinnin keinoin. Oma digitaalisen markkinoinnin ammattilaisemme toteuttaa jokaisen myyntikohteemme osalta kohdennetun maksetun sosiaalisen median kampanjan. Tämä tarkoittaa sitä, että kohteitamme markkinoidaan siellä, missä asiakkaatkin ovat.
  • Myyntikonseptimme ei ole suunniteltu ainoastaan tietynlaisiin kohteisiin tai alueisiin. Me tiedämme, kuinka myös vanhemmat ja haastavammat kohteet myydään. Asuntojen myyminen on ostamisen esteiden poistamista, joten me olemme miettineet asiat jo etukäteen, jotta kykenemme vastaamaan ostajien kysymyksiin sekä mieltä askarruttaviin asioihin.
  • Emme myy koteja ainoastaan tietyiltä sijainneilta. Meitä kiinnostavat kaikenlaiset kodit 50 km säteellä Oulusta. Tämän vuoksi meillä on töissä huippuosaajia jokaiselle kaupunginosalle ja lähikunnalle.

Kouluttautuminen

  • Koulutamme omat työntekijämme alalle poikkeuksellisella tavalla käyttäen siihen runsaasti aikaa sekä koko ammattitaitoamme. Yrityksemme tarjoaa myyjillemme jatkuvaa koulutusta sekä tukea, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Kouluttautuminen ei myöskään ole alalle tyypillisesti korulauseita, vaan tarkoittaa viikoittaista myyntivalmennusta sekä sparrausta. Rakentamamme myyntikonsepti, jossa kaikki on mietitty ensimmäisestä puhelusta aina kaupantekotilaisuuteen, ei toimi, ellemme kouluta sitä jokaiselle työntekijällemme. Tämän olemme tehneet ja tulokset puhuvat puolestaan.

Palvelemme myös ostajia

  • Palvelemme niin myyjiä kuin ostajiakin. Vuoden 2019 keväällä lanseeraamamme ”Asuntokolmio KotiJahti” on saanut huikean vastaanoton. Olemme ymmärtäneet, että asiakkaat ovat valmiita maksamaan ammattilaiselle siitä, että juuri heidän unelmiensa koti löydetään. Olemmekin tehneet lukuisan määrän kauppoja kodeista, jotka eivät ole edes julkiseen myyntiin ehtineet. Etsimme koteja omalla riskillämme, joten emme peri KotiJahdin tehneeltä asiakkaalta euroakaan, ellemme onnistu löytämään hänelle sopivaa kotia – hänelle sopivalla hinnalla.

Yhteistyö

  • Yrityksessämme koko henkilöstö toimii asiakkaiden parhaaksi. Jokainen välittäjämme pyrkii löytämään juuri oikean ostajan jokaiselle kohteellemme. Myymme siis toistemme kohteita, jolloin niin myyjät, kuin ostajatkin saavat täyden hyödyn suuresta asiakasrekisteristämme. ”Yhteismyynti” ei ole yrityksessämme sananhelinää, vaan se oikeasti toimii parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Asunto ei jää myymättä sen vuoksi, että kohteen myyntiä hoitava välittäjä sattuu olemaan vapaalla lauantaina ja potentiaalinen asiakas olisi juuri silloin tulossa katsomaan asuntoa toiselta puolelta Suomea. Edellä mainituissa tilanteissa meiltä löytyy aina ammattitaitoinen välittäjä, joka lähtee myymään asunnon kollegan puolesta. Meillä yksittäisen välittäjän etu ei mene asiakkaan edun edelle, vaan teemme töitä yhdessä ja osaamme iloita jokaisen tekemästä kaupasta.
asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.