Asuntokolmio haluaa tehdä hyvää!

Asuntokolmio täytti juuri 10 vuotta ja yrityksemme on pärjännyt erinomaisesti poikkeuksellisesta maailmantilanteesta huolimatta. Siirrämme pandemiatilanteen vuoksi juhlat ja yleisötapahtumat myöhemmäksi. Haluamme sen sijaan juhlan kunniaksi tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden jakaa kanssamme apua ja hyvää mieltä. Lahjoitamme jokaisen kanssamme toimeksiannon tehneen puolesta 100€ yhdelle kolmesta hyväntekeväisyyskohteesta. Asiakkaanamme saat valita itse, mihin lahjoitus tehdään.

Kaikki lahjoitukset menevät lyhentämättöminä avustuskohteisiin.

Hyväntekeväisyyskohteet:

1. Oulun seudun tai Pohjois-Suomen vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa:

Lahjoittamalla annat lapsen tai nuoren elämään monenlaista hyvää: porukkaan kuulumisen tunnetta, onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen tai harrastusjärjestön tilille.

2. Oulun seudun mielenterveysseura Ry:

OSMS:n tavoitteena on edistää mielenterveyttä tukemalla ja kehittämällä rakentavaa ja ehkäisevää mielenterveystyötä. Seuran perustehtävänä on toimia kaikille avoimena kansalaisjärjestönä, jakaa tietotaitoa asiantuntijajärjestönä, sekä toteuttaa vapaaehtoistoimintaa.

3. Mannerheimin lastensuojeluliitto / Kiusaamisen vastainen työ:

MLL tekee työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi päiväkodeissa, peruskouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa, harrastustoiminnassa sekä digitaalisissa ympäristöissä. MLL:n kiusaamisen vastaisen työn tavoitteena on lasten ja nuorten kaverisuhteiden ja ryhmässä toimimisen taitojen tukeminen.

Jos olet miettinyt kodinvaihtoa, ota yhteyttä huikeisiin ammattilaisiimme.

p. 010 633 8880
www.asuntokolmio.fi/valittajamme/


asuntokolmiot

Haluaisitko parhaat palat suoraan sähköpostiisi?

    Me emme spämmää sinua koskaan. Viestit kilahtavat sähköpostiin vain, kun julkaisemme jotain järkevää.